Een overzicht van onze merken

Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle merken. Tevens vindt u bij elk merk een link naar de merkenshop

TOON ALLE MERKEN  |  INBRAAK  |  VIDEO  |  TOEGANG  |  BRAND


Over 2N

2N is een wereldvermaard bedrijf dat unieke producten ontwikkelt en produceert die kunnen gebruikt worden in de ICT en fysische beveiliging. Met meer dan 200 medewerkers en een hoofdvestiging in Praag (Tsjechië) zijn deze specialisten in hun vak heel erg gefocusd op technologieën die communiceren op basis van TCP/IP en oa. SIP. Het productenpakket bestaat hoofdzakelijk uit (IP) video intercom systemen voor privaat en industrieel gebruik alsook intercoms voor specifiek gebruik in noodsituaties, toegangscontrole- en Public Address-systemen en M2M-producten. Voorbeelden zijn modulaire IP video intercoms, IP audio systemen, GSM- en UMTS-gateways, IP toegangscontrolelezers enz … 2N biedt een open technologie wat zorgt voor compatibiliteit met veel derde systemen zoals Genetec (Sipelia) en Milestone, maar verdere compatibiliteit is ook mogelijk via bvb. Onvif en SIP voor integratie op bestaande PBX-systemen van oa. Avaya en Alcatel. SmartSD gaat zich vooral richten op de Helios IP video intercom systemen, maar gaat ook de andere producten aanbieden. We staan in voor de alle hulp bij pre- en after sales en kunnen u ook helpen met de instellingen. Als u de Helios IP intercoms aan het werk wil zien, dan kunt u in onze showrooms van Gilze en Wilrijk terecht.

Ga naar de merkenshop


Over Agent VI

Agent VI is een leverancier van open platform video analyse software. De integratie van de Agent VI software voegt extra intelligentie toe aan zowel nieuwe als bestaande video projecten. De ”SavVi” software van Agent VI biedt een brede waaier aan detectie-algoritmes met een eenvoudig gebruikersplatform dat integreerbaar is in verschillende toonaangevende (video) beheerplatformen zoals Genetec en Milestone. Deze geautomatiseerde algoritmes vervangen de tijdrovende surveillance taken die nog vaak door echte personen worden uitgevoerd zoals real-time event detectie, opzoeken van specifieke beelden in opnames en Business Intelligentie voor marketing doeleinden onder andere in de detailhandel.

Ga naar de merkenshop


Over Assa Abloy

ASSA ABLOY Nederland, onderdeel van de ASSA ABLOY Groep, is specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw.

Met het uitzonderlijk brede assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten heeft ASSA ABLOY alle ingrediënten in huis voor het realiseren van de ideale beveiligingsoplossing. Binnen ASSA ABLOY Nederland bundelen meerdere vertrouwde spelers hun krachten. Het resultaat is een overtuigende dienstverlening, gebaseerd op zeven kwaliteitsmerken die zich al ruimschoots hebben bewezen: Nemef, LIPS, YALE, ASSA ABLOY, IKON, effeff en ABLOY. SmartSD levert met name elektrische vergrendelingen van ASSA ABLOY, zoals Aperio en SMARTair.

Ga naar de merkenshop


Over Chiron

Chiron Security Communications AG is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in het ontwikkelen van hardware en software voor veilige datacommunicatie.

Specifiek voor de beveiligingssector biedt Chiron Security Communications AG de IRIS Alarm over IP producten. De IRIS Touch en IRIS Connect converters bieden de mogelijkheid om iedere analoog communicerende beveiligingscentrale op een eenvoudige wijze naar IP/3G te migreren. Alle IRIS Touch en IRIS Connect producten zijn INCERT gecertificeerd en alle toonaangevende meldkamers uit de Benelux zijn uitgerust met de IRIS Secure Apps ontvangstsoftware.

Ga naar de merkenshop


Over Dahua

Dahua is wereldwijd één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten en oplossingen. Dahua investeert jaarlijks veel geld en middelen in onderzoek en ontwikkeling. In het R&D team van Dahua werken meer dan 3000 toegewijde professionals. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige producten die zich onderscheiden in kwaliteit en prijs. De oplossingen die Dahua ontwikkelt zijn schaalbaar en modulair, zodat ze voor veel verschillende projecten kunnen worden gebruikt. Dahua heeft meer dan 592 patenten ontwikkeld en heeft binnen de beveiligingsindustrie al vele awards in de wacht gesleept.

Ga naar de merkenshop


Over Dell

Dell is een Amerikaanse computerfabrikant. Naast het produceren van personal computers, produceert Dell ook servers, workstations, hardware voor netwerken, pda’s, software en monitoren. De producten van Dell voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden en worden ontworpen aan de hand van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Video security toepassingen van vandaag de dag vragen een betrouwbare partner voor servers en opslag van video data met specificaties die zijn aangepast aan de wensen en de eisen van de gebruiker. Met het uitgebreide productenpakket van Dell kunnen vrijwel alle projecten binnen de beveiligingsindustrie worden ingevuld.

Ga naar de merkenshop


Over Etherwan

Etherwan is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van glasvezel- en ethernet producten die kunnen worden toegepast onder extreme omstandigheden en in geconditioneerde ruimtes. Etherwan heeft een complete lijn Ethernet Switches, Media Converters en Ethernet Extenders.

Etherwan is in 1996 opgericht in Irvine, California en is wereldwijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van ethernet communicatie apparatuur. De apparatuur van Etherwan wordt toegepast in allerlei applicaties voor verschillende markten, waaronder security, verkeerstoezicht, transport, petrochemie en in de mijnbouw.

Ga naar de merkenshop


Over Flir

Flir is wereldwijd dé fabrikant van thermische camera’s. Als pionier op dit vlak ontwikkelt en produceert Flir vanuit de Verenigde Staten al vanaf 1978 thermische sensoren en camera’s voor onder andere de luchtvaart, defensie en de beveiligingsmarkt. De Flir-sensoren worden ook door andere fabrikanten toegepast. Met de toevoeging van specifieke eigenschappen binnen het digitaal verwerken van video zoals thermisch, breed dynamisch bereik en DDE (Digital Detail Enhancement) levert Flir kwalitatief zeer hoogwaardige camera’s voor de beveiligingsmarkt.

De productlijn van Flir is opgebouwd uit compacte bulletcamera’s, camera’s voor perimeterdetectie en verschillende PTZ-oplossingen. Met dit uitgebreide productenpakket kunnen Flir camera’s in alle segmenten van de beveiligingsmarkt worden toegepast.

Ga naar de merkenshop


Over Fujinon

Fujinon is onderdeel van het Japanse Fujifilm dat al vanaf de jaren ’30 van de vorige eeuw bekend staat als een baanbrekende producent van fotografische film-, video- en informatietechnologie. Fujinon levert hoogwaardige lenzen voor de beveiligingsmarkt. Naast een volledige reeks aan vaste en varifocal lenzen met vaste of automatische iris voor analoge en megapixel camera’s (IP) bieden zij onder andere ook panomorph lenzen (360°) en Full HD motorische telefoto zoom objectieven tot 500 mm. Fujinon voldoet ruimschoots aan de eisen voor standaard toepassingen, maar kunnen ook worden toegepast in high-end projecten die de allerhoogste beeldkwaliteit eisen.

Ga naar de merkenshop


Over Genetec

Genetec is een fabrikant van software-oplossingen voor de beveiligingsmarkt die een unieke, geünificeerde oplossing heeft ontwikkeld die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, video, nummerplaatherkenning (NPR) en integratie met andere technieken. Dit Security Center platform biedt een eenvoudige gebruikersinterface die al deze technieken integreert. Genetec biedt niet alleen een open platform voor video, maar ook hard- en software voor toegangscontrole en NPR. Genetec heeft meer dan 450 integraties met andere toepassingen zoals inbraak beveiligingssystemen en videowalls. Ook de flexibele Stratocast Cloud-oplossingen vormen een substantieel onderdeel van dit beveiligingsplatform.

Ga naar de merkenshop


Over GJD

GJD Manufacturing is een toonaangevende fabrikant en ontwikkelaar van professionele detectieapparatuur voor buitentoepassingen en voor Infra-rood en witlicht verlichting. Ze hebben meer dan 32 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie en gebruiken alle beschikbare technologieën om producten te ontwikkelen die snel een alarm kunnen identificeren en controleren. Het productenpakket van GJD is onder andere opgebouwd uit de D-TECT bedrade en draadloze detectoren en innovatieve laser detectoren. Bezoek de stand van GJD op SST 2016 voor een uitgebreide uitleg van de producten.

Ga naar de merkenshop


Over Hanwha Techwin

Hanwha Techwin Europe, voorheen Samsung Techwin Europe, is al tientallen jaren één van de bekendste producenten van betrouwbare video bewakingsproducten en oplossingen die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de professional in de beveiligingsmarkt. Hun camera’s, recorders en netwerk recorders worden gebouwd volgens de strenge normen die het erfgoed van de precisietechniek van Samsung weerspiegelen. Er wordt door het bedrijf op grote schaal geïnvesteerd in nieuwe producten en technologieën. Zo zien dit jaar niet alleen de opvolgers van WiseNet Lite en WiseNet III het levenslicht, maar worden ook nieuwe wegen bewandeld door de introductie van een reeks WiseNet HD+ producten en “Out of the Box” analytische mogelijkheden die standaard geïntegreerd zijn in de WiseNet camera’s zoals People Counting, time lapse registratie en heat mapping.

Ga naar de merkenshop


Over Hikvision

Hikvision heeft een wereldwijde footprint en is één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten. Hikvision gebruikt haar moderne productiefaciliteiten voor de productie en ontwikkeling van innovatieve video surveillance producten en systemen. Het uitgebreide productenpakket van Hikvision is onder andere opgebouwd uit Slimme IP camera’s, analoge HD camera’s, speed domes, NVR’s, DVR’s en Video Management Software.

Door diepgaande marktkennis, in combinatie met grote investeringen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, is Hikvision één van de technologische leiders op de wereldwijde beveiligingsmarkt. Dankzij het brede productenpakket kunnen vrijwel alle projecten, groot of klein, worden ingekleed met de producten van Hikvision.

Ga naar de merkenshop


Over Ievo

Ievo is een onafhankelijk Brits bedrijf en maakt biometrische producten. Ze richten zich op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van producten op basis van een innovatieve biometrische vingerafdrukherkenning.

Al vanaf de oprichting zijn betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en efficiëntie de sleutelwoorden voor het ontwikkelen van producten die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in toegangscontrolesystemen en oplossingen voor werktijd- en aanwezigheidsregistratie. Ievo levert producten binnen vrijwel alle verticale markten zoals scholen en universiteiten, bouwbedrijven, industrie en fabrieken, sport en ontspanning, gezondheidszorg en overheidsgebouwen.

Ga naar de merkenshop


Over Iiyama

Iiyama ontwikkelt en fabriceert computermonitoren en monitoren voor de beveiligingsmarkt. Efficiëntie, prestatie, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de basis voor de ontwikkeling van de Iiyama producten. Vanaf de eerste producten die Iiyama heeft ontwikkeld heeft de nadruk niet op massaproductie gelegen, maar om het menselijk element in alle stadia van het productieproces toe te passen. Deze filosofie staat nog steeds centraal bij alles wat Iiyama creëert en de ontwikkeling van hun producten is gebaseerd op het concept van gebruiksvriendelijkheid. De 3 jaar on-site garantie is daar een bewijs van. Iiyama’s aanbod is zeer compleet: monitoren voor de beveiligingsmarkt met BNC ingangen, een full HD-lijn in alle formaten tot touch screens en 4K-monitoren.

Ga naar de merkenshop


Over Inim

Inim Electronics is opgericht in 2005. De organisatie beschikt over hoog gekwalificeerde professionals met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geavanceerde elektronische beveiliging. Inim is een 100% Italiaanse firma en ontwerpt, produceert en verkoopt een uitgebreide range van inbraak- en branddetectiesystemen voor gebruik in woningen, bedrijven en in industriële gebouwen.

De hoogwaardige en geavanceerde producten van Inim kunnen breed worden toegepast en zijn tegelijkertijd eenvoudig in gebruik. Deze unieke producteigenschappen zijn een belangrijk voordeel voor zowel de installateur als de eindgebruiker. De mensen van Inim hebben een passie voor beveiliging en de missie van Inim is om producten te ontwikkelen die bescherming bieden, dit is de drijvende kracht achter Inim Electronics.

Ga naar de merkenshop


Over Intercoax

Intercoax is sinds 2014 dé toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van Ethernet transmissie via coax / UTP / tweedraad en telefoon kabel, en PoE-repeaters.Met de succesvolle lancering van zijn single-poort EoC (Ethernet over coax) extender, is het INTERCOAX product-assortiment stelselmatig uitgebreid om te voldoen aan de behoeften van de snelgroeiende IP markt, gebaseerd op de wereldwijde migratie-inspanningen van analoog naar IP-systemen. Gaande van één-poorts Ethernet zender-ontvangers over coax / UTP / tweedraad of telefoon kabel, naar Multiport EoC beheerde switches, Intercoax blijft klantgerichte producten en managementsoftware ontwikkelen, voor zowel eender welke basis-applicatie als voor enterprise grade-toepassingen en vereisten. Als dé toonaangevende fabrikant van hoogwaardige, kost-efficiente EoC-apparatuur, zal Intercoax doorgaan met het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardige en geavanceerde oplossingen, ten behoeve van haar wereldwijde klanttevredenheid.

Ga naar de merkenshop


Over Kaal Masten

Naast het produceren van hoogwaardige masten doet Kaal Masten méér. Hun meerwaarde is hun werkwijze. Expertise heeft Kaal Masten verworven in een heel aantal disciplines. Van ontwerp tot daadwerkelijke productie, van coating tot het transporteren van masten tot en met inspectie van de mast. Sinds de introductie van de testmethodiek van Mastap is de cirkel rond! Met hun totaalpakket aan diensten neemt Kaal Masten alle zorg uit handen. Ze doen dan ook alles in eigen beheer en daardoor kan een project in zijn geheel worden beoordeeld, aanvaard en afgerond. Ze kijken niet alleen naar de technische specificaties van de mast zelf, maar ook naar de wensen van de omgeving waarin deze komt te staan. Wij helpen u graag samen met Kaal Masten om een oplossing te zoeken voor al uw specifieke vragen. Wij denken met u mee om zo tot het beste resultaat te komen.

Ga naar de merkenshop


Over KNX Logic

KNX Logic is een Belgisch bedrijf, gevestigd in Brugge, dat zich specialiseert in het ontwikkelen van KNX modules. SmartSD introduceert de SPCway modules van KNX logic. Dit zijn KNX gateways voor de SPC centrales van Vanderbilt. Deze KNX Home automation modules kunnen eenvoudig SPC beveiligingssystemen integreren met home automation systemen. De KNX interface is eenvoudig en volledig te configureren via de ingebouwde meertalige webserver. De plus module beschikt tevens over een visualisatiepakket.

KNX technologie is de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwcontrole. Dit omvat het sturen van gebouwfuncties van onder andere verlichting, zonwering, verwarming, ventilatie, airconditioning, beveiliging, persoonlijke alarmering, watercontrole, energiebeheer en energiemeters, telecommunicatie en consumentenelektronica.

Ga naar de merkenshop


Over Luceat

Naria Security heeft onlangs de beveiligingstak van Luceat overgenomen. Naria Security ontwerpt en ontwikkelt electronische converters en analysemodules die zijn voorzien van optische kunstvezelkabels. Ook deze kabels worden door Naria Security zelf geproduceerd.

De producten en oplossingen van Naria security worden gebruikt voor het beveiligen van alle types hekwerken en omheiningen van flexibele gaashekwerken tot vaste metalen en zelfs tijdelijke hekwerken. Daarnaast heeft Naria ook een zeer effectief en breed toepasbaar anti-diefstal systeem voor bouwplaatsen, zonnepanelen, (buiten)meubilair en rollend materieel dat eenvoudig gekoppeld kan worden aan bestaande beveiligingsinstallaties.

Ga naar de merkenshop


Over Milestone

Milestone Systems is een toonaangevende leverancier van open platform IP-videobeheersoftware (VMS), de hoofdvestiging bevindt zich in Kopenhagen. Milestone stelt zich tot doel de organisatieprocessen van klanten en de algehele veiligheid te verbeteren door middel van het beheer en de verspreiding van digitale videogegevens. Milestone XProtect® VMS is krachtig, betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken en heeft zich in meer dan 100.000 installaties over heel de wereld bewezen. XProtect VMS is gebaseerd op een open platform en werkt met een brede keuze aan camera’s en de beste zakelijke oplossingen, zoals integratie van toegangscontrole en beeldanalyse. Verder heeft Milestone onder andere ook de Husky NVR serie, die hardware met bewakingssoftware van Milestone combineert.

Ga naar de merkenshop


Over Mirasys

Mirasys is één van de grootste ontwikkelaars op het gebied van open platform Video Management Software (VMS) voor IP en analoge video surveillance applicaties en systemen. Mirasys ontwikkelt oplossingen waarmee beelden en informatie van digitale camera’s kunnen worden vastgelegd en geanalyseerd. De systemen van Mirasys worden wereldwijd in meer dan 40 landen toegepast in sectoren als politie, gemeente, retail, productie, transport en logistiek, scholen en universiteiten, sport en entertainment, banken en de gezondheidszorg. Met Mirasys bent u nooit gekoppeld aan één cameramerk. Mirasys is een open en merkonafhankelijke oplossing waarin camera’s en systemen van andere fabrikanten eenvoudig kunnen worden geïntegreerd.

Ga naar de merkenshop


Over Mobotix

MOBOTIX staat sinds de oprichting in 2000 bekend als innovatieve producent van slimme, zelfstandig opererende IP-camera’s. De allereerste modellen waren al voorzien van CMOS-sensoren zonder bewegende delen voor betere prestaties in situaties met tegenlicht en betrouwbaarheid op lange termijn. De camera zelf beheert de software voor automatische detectie van gebeurtenissen, alarmberichten, videoanalyse, enz.

MOBOTIX IP-camera’s zijn bekend om hun hoge kwaliteit videobeelden en geringe behoefte aan bandbreedte dankzij de 'gedecentraliseerde architectuur'.

Ga naar de merkenshop


Over Nedap

Nedap is één van de marktleiders op het gebied van identificatie over lange afstand, draadloze parkeersensoren en voertuigmanagement. Nedap’s lezers, sensoren en controllers optimaliseren, monitoren en controleren op een veilige en efficiënte manier de doorstroom van voertuigen en personen op elk continent ter wereld. Technologie die eenvoudig kan worden toegepast op en geïntegreerd met beveiligings-, logistieke-, verkeers- en parkeertoepassingen. Nedap garandeert hiermee dat personen zich op een veilige en soepele manier kunnen blijven voortbewegen.

Ga naar de merkenshop


Over Netgear

Netgear ontwikkelt netwerk gerelateerde producten en oplossingen voor bij u thuis, voor compacte of uitgebreide zakelijke omgevingen en voor Service Providers. Binnen de beveiligingsmarkt zijn hun producten en oplossingen bij uitstek geschikt voor het aanleggen van netwerken en voor het voorzien van Storage en draadloze netwerken. Zo kunnen de ProSafe switches breed worden ingezet in compacte omgevingen, maar ook in hoogwaardige, corporate type netwerken. Ze leveren 10/100 Mbit, Gbit of zelfs 10 Gbit verbindingen met of zonder voorziening van PoE(+). De Netgear Ready NAS systemen staan niet alleen bekend om de professionele benadering van file back-up en storage, maar ook om hun open platform video surveillance en benadering met Apps voor smartphones en tablets.

Ga naar de merkenshop


Over Newstar

NewStar is SmartSD’s toonaangevende leverancier van ophangsystemen voor televisies, monitoren, beamers, PC’s, laptops, tablets, speakers en overige hardware. Dit Nederlandse bedrijf is opgericht in 1996 en actief in meer dan 25 landen. Met een gespecialiseerd team aan medewerkers staan zij voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het ophangen van hardware. Niet voor niets staat NewStar al jaren bekend als specialist achter de schermen. Het assortiment is zeer uitgebreid en is onder andere opgebouwd uit flatscreen beugels in zwart of zilver voor wand-, bureau-, vloer- en plafondmontage, beugels voor beamers/projectoren en CPU’s/PC’s, notebooks, tablets en luidsprekers.

Ga naar de merkenshop


Over NVT/Phybridge

Network Video Technologies (NVT) is fabrikant van videotransmissieoplossingen. NVT ontwikkelt onder andere producten die zijn voorzien van de CLEER-technologie, TBUS™ Ethernet over lange afstanden met PoE(+) en overdracht via Coax, UTP/STP of 2-draadsverbindingen, Ethernet-Over-Coax (EOC) en Ethernet-Over-2-draadsverbinding (EO2), hybride video: Power Video Gegevens (PVD™) en analoge videotransmissie middels UTP-transceivers. De bekroonde CLEER-switch is ‘s werelds eerste 24-poorts Ethernet-over-coax beheerde switch. Deze krachtige switch zorgt voor Fast Ethernet en PoE+ over coaxkabel met een bereik van 609 m. CLEER is erop gericht de migratie naar IP snel, eenvoudig en betaalbaar te maken door bestaande coax bedrading te benutten.

Ga naar de merkenshop


Over Optex

Optex is producent van detectiesystemen voor beveiligingsoplossingen. Het productenpakket van Optex bevat oplossingen voor vele toepassingen, van high-end beveiliging voor bijvoorbeeld industriële installaties en datacentra tot aan de beveiliging van woningen. Het brede productenpakket zorgt ervoor dat Optex altijd het juiste detectiesysteem kan leveren, waardoor de gebruiker is verzekerd van de hoogst mogelijke veiligheid.

Optex sensoren zijn gebaseerd op een ruime diversiteit aan technieken, van Passief- en Actief Infrarood tot Laser of Time of Flight (TOF) technologie. Deze ruime keuze aan producten en technologieën zorgt voor een betrouwbare detectie in iedere mogelijke situatie, zowel bij intern als bij extern gebruik.

Ga naar de merkenshop


Over Panasonic

SmartSD levert Video Intercom systemen van Panasonic. Dit Japanse bedrijf is vanaf de oprichting in 1918 wereldwijd uitgegroeid tot één van de bekendste merknamen binnen de elektronica wereld. De draadloze Video Intercom Systemen van Panasonic zijn eenvoudig te installeren en kunnen vrijwel overal worden toegepast.

De bekende producten uit deze reeks zijn het Smartphone Connect Systeem en het draadloze DECT Video Intercom systeem voor bedrijven en woningen. Binnenkort introduceert Panasonic een nieuw schaalbaar Video intercomsysteem voor bijvoorbeeld appartementencomplexen.

Ga naar de merkenshop


Over Paxton

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen. De systemen van Paxton leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, Paxton heeft een oplossing voor uw behoeften. De keuze van een toegangscontrole-systeem is voor veel ondernemingen een belangrijke beslissing. Paxton is voor u een geruststellende keuze, want zij zijn al sinds 1985 gespecialiseerd in toegangscontrole. Paxton concentreert zich op het ontwikkelen van systemen en producten voor specifieke doeleinden. Dankzij die toewijding hebben Paxton producten de reputatie betrouwbaar, modern en eenvoudig in gebruik te zijn.

Ga naar de merkenshop


Over Politec

Politec is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in design en productie van Actief Infra-rood (AIR) security producten. De AIR barrières zijn specifiek ontwikkeld voor een complete omtrekbeveiliging zowel binnen als buiten. De missie van Politec is om te blijven innoveren in technologie en kwaliteit om zo competitieve en efficiënte producten te blijven ontwikkelen. Gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker en voor de installateur zijn hierbij het uitgangspunt. Een voorbeeld hiervan is de implementatie van de SMA technologie waarmee één persoon lokaal of op afstand een beam kan uitlijnen dankzij de ADEBUS LAN control card. Politec heeft AIR producten voor alle marktsegmenten van huisbeveiliging tot industriële en high-risk toepassingen, zowel draadloos als bekabeld. Daarnaast heeft Politec nu ook AIR beams in volledig witte uitvoering.

Ga naar de merkenshop


Over Promise technologies

Promise Technology Inc. is een wereldwijd leider in high performance opslagoplossingen, ontworpen voor o.a. data centers, cloud toepassingen en bewakingstoepassingen. Voor IP Video oplossingen heeft Promise een all-in-one oplossing ontwikkeld. De Vess NVR video surveillance en ook de externe opslag toestellen voor eventuele uitbreidingen zijn specifieke gebouwd voor IP video . Promise kan een oplossing bieden voor toepassingen van elke grootte. De Vess NVR toestellen vermijden de interoperabiliteitsconflicten die het gevolg kunnen zijn van het integreren van verschillende hardware. Alle Vess NVR toestellen zijn volledig compatibel met een uitgebreide reeks van IP-camera's en VMS systemen van toonaangevende fabrikanten waaronder Milestone , Genetec, Axxonsoft , Bosch BVMS, DigifortI, SeeTec, en andere. Door gebruik te maken van de SmartBoost RAID-technologie bied Promise optimale prestaties in schrijf-intensieve toepassingen zoals video is. Door de optimalisatie van het lees / schrijfproces vermijden we het missen van opnames / frames van de IP video camera’s.

Ga naar de merkenshop


Over Ramcro

Ramcro SpA Is een gerenommeerd Italiaans bedrijf dat al meer dan 40 jaar kabels fabriceert. Het bedrijf is ISO 9001, ISO 14001 en ISO 18001 gecertificeerd en heeft een eigen laboratorium waar al hun producten worden ontwikkeld en getest. Ramcro ontwerpt en fabriceert laagspanningskabels en is gespecialiseerd in beveiligings-, brand- en systeemkabels voor gebouwbeheersystemen. RAMFIRECRO F3 brandwerende kabels zijn gecertificeerd en worden gemaakt volgens de belangrijkste internationale standaarden, waaronder IEC 60331, VDE 0812 en NBN 713-020 Add.

Ga naar de merkenshop


Over Raytec

Raytec is wereldwijd toonaangevend op het gebied van LED-verlichting voor de beveiligingsmarkt. Zij ontwikkelen en produceren LED-armaturen voor algemene verlichting en voor toepassingen met beveiligingscamera’s. Gedreven door innovatie in verlichting is het hun doel de veiligheid van locaties ’s nachts te verbeteren en de algemene prestatie van Video systemen in het donker zo veel mogelijk te optimaliseren. Raytec heeft als eerste infrarood en witlicht IP-POE-spots ontwikkeld die intelligent geïntegreerd kunnen worden binnen VMS-systemen zoals Milestone. De onderscheidingen die Raytec door de jaren heen in de wacht wist te slepen voor hun vooraanstaande technologieën zijn inmiddels niet meer te tellen. Elke toepassing op het gebied van verlichting kan worden ingevuld met Raytec. Raytec voorziet eveneens in unieke tools voor het ontwerp van verlichtingsconcepten.

Ga naar de merkenshop


Over RGL

RGL is fabrikant van producten voor de toegangscontrole, brandbeveiliging, videobewaking en inbraakbeveiliging. Het bedrijf is opgericht in 1999 en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. RGL heeft een uitgebreide productlijn die wordt verkocht in Engeland, Europa en het Midden-Oosten. Daarbij leveren zij in het bijzonder voedingen, drukknoppen, keypads, kabelovergangen, etc.

Omdat de wensen en de eisen vanuit de beveiligingsmarkt constant in beweging zijn, wordt de productrange van RGL steeds verder uitgebreid. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten maakt RGL het onderscheid in innovatie en ontwerp. Ze zijn altijd bezig met het ontwikkelen van een nieuwe generatie producten waarmee uw bedrijf de concurrentie een stap voor kan blijven.

Ga naar de merkenshop


Over Risco

In de afgelopen drie decennia is RISCO Group uitgegroeid tot een erkende leider in de markt voor beveiligingsoplossingen. RISCO Group produceert hoogwaardige en betrouwbare beveiligingsproducten voor ieder type beveiligingsinstallatie. Van inbraakbeveiligingssystemen voor residentiële en commerciële installaties, tot platformen voor grootschalige toegangscontrole en geïntegreerde beveiliging met gebouwbeheer. RISCO Group is permanent op zoek naar innovatie in al haar producten. De op cloud gebaseerde SaaS oplossingen zorgen voor een efficiënte en economische installatie. De Smartphone toepassingen van Risco geven gebruikers de gelegenheid om op afstand toegang te krijgen tot hun beveiligingssysteem. Hiermee komt Risco tegemoet aan een groeiende trend in de industrie.

Ga naar de merkenshop


Over Rosslare

Vanaf 1980 fabriceert en verkoopt Rosslare Security Products beveiligingsproducten via wereldwijde kantoren en partners. Het bedrijf ontwikkelt en fabriceert hoge kwaliteit beveiligingssystemen en producten voor grote en kleine ondernemingen en woonhuizen. Rosslare levert hoogwaardige product engineering en design en betaalbare en kwalitatieve producten dankzij hun eigen, verticaal geïntegreerde fabricage. Rosslare levert naast toegangscontrole ook software voor applicaties als kentekenplaat herkenning, tijdregistratie en voor integratie met video en inbraakbeveiliging.

Wat betreft toegangscontrole levert Rosslare Security onder andere AxTraxNG software, hiermee kunnen vrijwel alle toegangscontrole vraagstukken worden opgelost. Daarnaast leveren ze ook alle benodigde componenten.

Ga naar de merkenshop


Over Hanwha/Samsung

Hanwha Techwin Europe, voorheen Samsung Techwin Europe, is al tientallen jaren één van de bekendste producenten van betrouwbare video bewakingsproducten en oplossingen die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de professional in de beveiligingsmarkt. Hun camera’s, recorders en netwerk recorders worden gebouwd volgens de strenge normen die het erfgoed van de precisietechniek van Samsung weerspiegelen. Er wordt door het bedrijf op grote schaal geïnvesteerd in nieuwe producten en technologieën. Zo zien dit jaar niet alleen de opvolgers van WiseNet Lite en WiseNet III het levenslicht, maar worden ook nieuwe wegen bewandeld door de introductie van een reeks WiseNet HD+ producten en “Out of the Box” analytische mogelijkheden die standaard geïntegreerd zijn in de WiseNet camera’s zoals People Counting, time lapse registratie en heat mapping.

Ga naar de merkenshop


Over Seagate

‘Robuuste opslag van bewakingsbeelden, mis nooit meer een beeld met harde schijven die zijn geoptimaliseerd voor videobewaking’. Met deze uitspraak slaat Seagate de spijker op z’n kop. De zevende generatie Seagate Surveillance HDD komt tegemoet aan de groeiende vraag naar hoge-resolutiecamera’s en duurzaamheid voor bewakingssystemen die altijd aan moeten staan. Deze reeks “Surveillance” drives is nauwkeurig afgestemd voor 24/7 bewaking en zijn voorzien van een hoge schrijfwerkbelasting met een capaciteit tot 8 TB per schijf en 8 of meer schijven per systeem. Met Seagate kiest u voor betrouwbare prestaties in systemen met meerdere schijven en voor ondersteuning van RAID-oplossingen met optionele Seagate Rescue Recovery Service voor maximale bescherming van uw gegevens.

Ga naar de merkenshop


Over Sewosy

Sewosy is een familiebedrijf, gevestigd in Frankrijk (Straatsburg). Ze houden zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van hoogwaardige elektrische vergrendelingen, elektromagneten en toegangscontrole accessoires. Het bedrijf is in 2001 opgericht en heeft momenteel meer dan 30 mensen in dienst. Het bedrijf heeft een toegewijd R&D team dat zich focust op het ontwikkelen van innovatieve producten. Sewosy ontwikkelt producten binnen 4 productgroepen: elektrische vergrendelingen, toegangscontrole, accessoires en brandbeveiliging. Keypads, elektrische sloten, voedingen, (nood)drukknoppen en elektromagneten zijn enkele voorbeelden van Sewosy producten uit het pakket van SmartSD.

Ga naar de merkenshop


Over Sony

Sony Corporation is wereldwijd een vooraanstaande fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatie-technologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een toonaangevende rol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment, veel van deze beeld-technologieën worden ook toegepast in de video beveiligingscamera’s van Sony.

Sony video beveiligingscamera’s omvatten IP-camera’s, van HD tot 4K camera’s, met uitzonderlijke prestaties en een vooruitstrevende beeldkwaliteit.

Ga naar de merkenshop


Over Strops Technologies

Videobewaking en –monitoring vanop afstand op sites zonder internetverbinding of aanwezige spanning was nooit eenvoudig. Nu is, met de Strops AVS-oplossing, het ontvangen van live en opgenomen video van eender waar eenvoudig en snel in te richten. Strops AVS is een state-of-the-Art draadloze en mobiele oplossing voor videobewaking. Ontworpen met precisie en oog voor afwerking kan de Strops AVS opgaan in elke omgeving. Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende opties: “urban” grijze kleur of “camouflage”, een autonomie van 72 of 144 uur, ingebouwde of externe batterijlader en connectie via wifi of LTE (3/4G). Op elke unit zitten steeds 2 cameramodules waarvoor onafhankelijk van elkaar lenzen kunnen gekozen worden tussen 8° en 180° in een dag- of nachtsensor en zelfs een thermische module is mogelijk. Deze Strops AVS communiceert via de Stropos-portal en kan dus echt overal ingezet worden waar mobiele communicatie mogelijk is, je kan ‘m echt letterlijk in bijna elke paal of zelfs boom (tijdelijk) installeren ! De gebruikersinterface kan als stand-alone oplossing worden ingezet, maar integratie met beheerplatformen als Genetec, Milestone en Mobotix zijn eveneens mogelijk. Strops AVS is eveneens de ideale oplossing om te gebruiken op verhuurbasis om tijdelijk in te zetten voor de controle van evenementen, registreren van sluikstorten en andere tijdelijke opdrachten als stadsbewaking of werfbewaking. Vraag via SmartSD uw demo aan !

Ga naar de merkenshop


Over Tele2

Tele2 is één van Europa’s snelst groeiende telecom bedrijven. Hun missie is alles te leveren wat de klant nodig heeft voor een lagere prijs. Bij de laatste telling hadden ze 14 miljoen klanten in 9 landen.

Samen met SmartSD levert Tele2 telecom oplossingen die de gebruiker een netwerkonafhankelijke SIM kaart geeft voor Machine to Machine (M2M) en Internet of Things (IoT) oplossingen. De SIM kaart en het daaraan gekoppelde abonnement kan door de klant zelf worden gemonitord en per maand worden opgezegd. Men bepaalt dus zelf of er wordt gecommuniceerd via GPRS, SMS en/of voice. Hierdoor heeft de gebruiker in heel Europa een betrouwbare verbinding en altijd het beste bereik.

Ga naar de merkenshop


Over Vanderbilt

Vanderbilt is ontstaan uit de carve-outs van Security Products van Siemens en Schlage Electronic Security van Ingersoll Rand en kent een rijke geschiedenis in de security industrie aan beide kanten van de Atlantische oceaan. Tezamen met zusterbedrijf Mercury Security is Vanderbilt ‘s werelds grootste onafhankelijke security producent, met een portfolio bestaande uit vooruitstrevende toegangscontrolesystemen (Aliro, SiPass, Granta), moderne inbraakdetectiesystemen (SPC, MAGIC en Seismisch) en een aanvullend portfolio video systemen (Vectis). Het product portfolio wordt wereldwijd verkocht via eigen sales kantoren, distributiepartners en systeem integratoren en wordt toegepast in uitgebreide security installaties – zowel groot als klein en zowel in de publieke als private sector.

Ga naar de merkenshop


Over Veracity

Veracity ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor transmissie, opslag en display, specifiek voor de beveiligingswereld. Hun doel is om de ontwikkeling en implementatie van megapixel video surveillance te ondersteunen door het ontwerpen van unieke producten die IP Video problemen oplossen. Veracity staat bekend als een kwalitatieve en competitieve leverancier van onder andere converters voor ethernet over coax, ethernet extenders, PoE-switching en PoE injectoren en de daarbij behorende Service toestellen zoals outbreak boxes, de TimeNet tijdserver en de nieuwe PointSource Wireless PoE-injector. Hun unieke benadering van video-opslag middels de ColdStore wordt door meer en meer toonaangevende partners zoals Hanwha/Samsung en Genetec omarmd.

Ga naar de merkenshop


Over Videotec

Vanaf 1986 ontwerpt en creëert Videotec producten voor de professionele beveiligingsindustrie. Ooit gestart als fabrikant van camerabehuizingen, hebben ze hun kennis van hardware producten door de jaren heen gebruikt en ontwikkeld om geavanceerde en geïntegreerde camerasystemen op de markt te zetten. Vandaag de dag zijn ze één van de belangrijkste ontwikkelaars van analoge en IP-cameraoplossingen voor de meest veeleisende toepassingen. Zo kunnen installaties binnen de petrochemie, olie en gas, on- en offshore en andere applicaties die explosievrije of roestvrijstalen, gecertifieerde camera’s nodig hebben, worden ingevuld door o.a. de Maximus en Ulisse producten.

Ga naar de merkenshop


Over Vivotek

VIVOTEK is in 2000 opgericht in Taiwan en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant van innoverende IP surveillance producten.

Op basis van innovatie, integriteit en verantwoordelijkheid ontwikkelt Vivotek nieuwe producten voor de beveiligingsmarkt van vandaag en morgen. Vivotek levert een breed productenpakket van Netwerk camera’s, video servers, Netwerk Video Recorders (NVR’s), PoE oplossingen en Central Management Software. Vivotek exporteert naar meer dan 80 landen wereldwijd en is in de laatse vijf jaar meer dan 20% gegroeid in zowel de Europese, de Amerikaanse als de Aziatische markt.

Ga naar de merkenshop


Over Yuasa

Yuasa is opgericht in 1918 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste batterijproducenten van de wereld. Yuasa levert batterijen op basis van verschillende technieken van Valve-Regulated Lead-Acid (VRLA) batterijen tot aan Lithium-Ion batterijen. In de brand- en beveiligingsmarkt wordt de NP serie van Yuasa zeer veel toegepast. In de NP productlijn zijn modellen beschikbaar van 0.8Ah tot aan 65Ah in zowel 6V als 12V uitvoeringen.

De bekendste batterij uit de NP reeks is de NP7-12, dit product is wereldwijd al in ontelbare brand- en beveiligingsinstallaties verwerkt. De constante zoektocht van Yuasa om telkens nog meer betrouwbare kracht in de batterijen te verwerken heeft er voor gezorgd dat Yuasa één van de toonaangevende bedrijven is binnen hun vakgebied.

Ga naar de merkenshop