PoE gevoede Vario2 spots van Raytec


Share on Linkedin

Geplaatst op: 25-08-2017


Raytec introduceert vier nieuwe PoE gevoede infrarood spots in de VARIO2-reeks. Deze nieuwe modellen kunnen via Power over Ethernet (PoE) worden gevoed, wat de installatie en de toegankelijkheid een stuk eenvoudiger maakt. Het concept van deze PoE-gevoede spots is verder hetzelfde als dat van de klassieke Vario2-spots met conventionele voeding; ze maken gebruik van dezelfde verwisselbare lenzen en dezelfde optionele afstandsbediening. Ze zijn ook nog eens goedkoper dan de klassieke spots met conventionele voeding.

Vario2 is de opvolger van de succesvolle en bekroonde Vario-reeks en reikt dankzij de nieuwe Platinum Elite SMT LED technologie verder dan ooit. Met de introductie van deze nieuwe lijn bereikt IR verlichting afstanden tot 500 meter met één enkele spot. Features van de VARIO2 modellen zijn onder andere HRT (Hot Spot Reduction Technologie), verwisselbare lenzen, instelbare schemerlicht schakelaar met volgend uitgangscontact en LED status indicator. Met de optionele afstandsbediening kunnen de modellen nog eenvoudiger worden geïnstalleerd en aangestuurd. Alle Vario2 spots worden standaard geleverd met lenzen met openingshoeken van 10°, 35° en 60°. Lenzen met openingshoeken van 80° en 120° zijn apart leverbaar.

Raytec organiseert op 19 september, speciaal voor de klanten van SmartSD, een Webinar over dit onderwerp. Aarzel niet en schrijf u in via onderstaande link.

Inschrijven Raytec webinar
VARIO2 PoE spots