Paxton nieuws


Share on Linkedin

Geplaatst op: 05-09-2017


Word een Paxton installateur trainingstour
In de maanden oktober en november gaat Paxton weer van start met een Paxton Trainingstour door de Benelux. Op verschillende locaties in Nederland en België geeft Paxton Net2 Lite trainingen om u, als installateur en monteur, essentiële kennis te verschaffen om Paxton producten op de juiste manier te installeren. Na het volgen van deze training kunt u zelfstandig onze systemen installeren en bent u in staat een storing sneller te verhelpen. Paxton komt naar Zwolle, Lokeren, Laakdal, Alkmaar, Nootdorp, Utrecht, Eindhoven, Breda & Namur.
Meer info en online inschrijven

Vraag nu uw eigen gecertificeerde Paxton installateurs logo aan
Als u in het verleden bij Paxton een Net2 Lite of Pro training heeft gevolgd, bent u officieel een geregistreerde Paxton Net2 installateur. Om dit kenbaar te maken kunt u nu de logo’s aanvragen bij Paxton . Deze logo's kunt u plaatsen op uw website, documentatie of email handtekening zodat men kan zien dat u alle gewenste kennis bevat om een Paxton systeem te installeren en onderhouden. Bent u ook getraind en wilt u ook een logo aanvragen? Bekijk dan de onderstaande webpagina.
Meer info

Net2 Entry Touchpaneel winnaar van PSI premier award 2017
Het Net2 Entry Touchpaneel van Paxton heeft de PSI premier award voor het beste toegangscontrole product gewonnen. Ieder jaar kiezen de lezers van het PSI magazine het beste beveiligingsproduct in verschillende categorieën. Wilt u meer weten over het touch paneel? Bekijk onderstaande pagina.
Meer info