Training institute (Filosofie en over ons)

Responsive image


In de sterk groeiende en sterk bewegende markt van de elektrotechnische beveiliging volgen nieuwe regelgeving en nieuwe producten en technieken elkaar in hoog tempo op.

Voor de beveiligingsinstallateur is het haast onmogelijk geworden om voortdurend van al deze noviteiten op de hoogte te blijven.

Het Training institute begeleidt de beveiligingsinstallateur met praktijkgerichte trainingen, waarmee deze een helder beeld krijgt van de functionaliteit en de mogelijkheden van nieuwe en bestaande producten. Kennis is de sleutel naar een sterkere concurrentie positie. Met de juiste kennis worden beveiligingsinstallaties sneller en efficiënter ingericht en opgeleverd.

Naast integratie van verschillende systemen is het vooral belangrijk dat de installateur de volledige functionaliteit van de systemen kan benutten. Dit zorgt voor kostenbesparing en draagt bij aan hoogwaardige Security systemen die zich in de hedendaagse markt onderscheiden.

Het Training institute is een onderdeel van SmartSD en geeft commerciële en technische trainingen op het gebied van elektrotechnische beveiliging. Er worden zowel merkgerelateerde als algemene trainingen gegeven. Bij merkgerelateerde trainingen wordt er één product of een product range van een bepaald merk behandeld, bij algemene trainingen wordt een productgroep, een nieuwe techniek of bijvoorbeeld nieuwe regelgeving besproken.