Inim Smartline Brandmeldtraining

Tijd en Prijs
  Tijdsduur 1/2 dag  
  Tijd van 13u tot 16u30  
  Prijs €185,00 p.p.  

Omschrijving

Tijdens deze hands-on training worden alle mogelijkheden van het systeem uitgebreid uitgelegd en gaat u de producten zelf aansluiten en programmeren.
Bij deze cursus krijgt u gratis een complete conventionele brandmeldkit van Inim bestaande uit:

 • een brandmeldcentrale
 • 2- 12V/7Ah accu’s
 • een 8 zone uitbreiding
 • 2 optische rookmelders inclusief sokkel
 • een busje testgas
 • een handmelder
 • een RS232 programmeerkabel

 • De training zal starten met een uitleg van het systeem en de standaard opties van de centrales.
  Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid en aangevuld met onder andere een 8 zone uitbreidingskaart, een herhaalpaneel (nevenpaneel) en detectoren (incl toolkit). Deze aanvullende mogelijkheden worden uitvoerig besproken, ook het programmeren van de detectoren, handmelders, sirenes en voedingen wordt uitgebreid behandeld.


  Doelstelling van de training

  Na de training is iedere deelnemer in staat om een complete brandmeldcentrale aan te sluiten en te programmeren. Naast de standaard opties van de centrale kunnen deelnemers ook gebruik maken van andere opties zoals het programmeren van in en uitgangen. Na het volgen van deze training is iedereen in staat om storingen te herkennen en eenvoudig en snel op te lossen.


  Wie heeft er baat bij deze training?

  Installateurs (montage / oplevering / storing) en personeel van een technisch bureau. Na het volgen van de training kan iedere deelnemer klanten te woord staan over de werking van het brandmeldsysteem.


  Voorwaarde bij deelname

  Voor deelname aan deze training is geen opleiding vereist. U dient wel te beschikken over een laptop (Windows) met RS232 COM poort (of goed werkende USB/RS232 converter).


  Verhouding tussen theorie en praktijk

  De training zal bestaan uit een mix van theorie en praktijk. Er wordt gestart met uitleg van de centrale (weerstandswaarden en bekabeling) waarna een centrale in de praktijk wordt aangesloten. Aansluitend worden de programmeer mogelijkheden doorgenomen, zowel programmering van de centrale zelf als de programmering van de SmartLeague programmeer software.