Dahua Training

Tijd en Prijs
  Tijdsduur hele dag  
  Tijd 9.30 tot 16.00 uur  
  Prijs € 45,- p.p. hiervoor ontvangt u een (Dahua) voucher twv. €100,-  

Omschrijving

In deze training wordt een overzicht gegeven van de Dahua product range en mogelijkheden. Toelichting van de range bestaande uit IP cameras , Netwerk recorders (NVR) , HDCVI camera's en HCVR recorders, als ook het Villa doorphone systeem .
Naast het overzicht van de product range wordt er verder ingegaan op de basis instellingen van de NVR en HDCVR toestellen, hoofdinstellingen , netwerk instellingen en mail instellingen
Bij de IP range gaan we ook verder in op de intelligente functies in camera's en recorders en de tracking functie op de Speed dome camera.
Afsluiten doen we met het Video intercom systeem.


Doelstelling van de training

Na de training kent u de basisfunctionaliteiten en mogelijkheden van de Dahua producten en heb je een basis voor een systeem operationeel te zetten.


Wie heeft er baat bij deze training?

Deze training is gericht op de installateur (onderhoud en installatie). Daarnaast is het volgen van deze training aan te bevelen voor projectleiders in de beveiligingsbranche.


Voorwaarde bij deelname

U dient te beschikken over de volgende kennis en vaardigheden:
- basiskennis van video bewaking
- basiskennis netwerken


Verhouding tussen theorie en praktijk

Deze training bestaat uit 75% theorie en 25% praktijk aan de hand van voorbeelden en een opgestelde Video installatie en video intercom VDP Villa systeem