Rosslare

Tijd en Prijs
  Tijdsduur hele dag  
  Tijd 9:30-16:00  
  Prijs € 99,00 of €299,00 incl. een Rosslare startkit  

Omschrijving

De training is bestemd voor installateurs die meer kennis willen opdoen over de Rosslare hardware en AxTrax®NG software. Na het volgen van deze technische training kunt u zonder veel problemen een Rosslare systeem installeren en bent u in staat een storing sneller te verhelpen. Iedere deelnemer ontvangt, indien gewenst, een Rosslare startkit die bestaat uit één AC-215IP deurcontroller, twee stuks Smart Card lezers AY-K6255, 25 Mifare® kaarten en de AxTraxNG-L0 software.


Doelstelling van de training

Als u kennis heeft van de producten dan weet u waar te beginnen en verloopt het installeren vaak soepeler. U weet precies wat u aan moet bieden en u geeft uw klant een nog beter toegangscontrole advies. Wanneer u op de hoogte bent van onze producten heeft u vaak de passende oplossing voor de klant. Ook kunnen wij u een betere ondersteuning bieden nadat u de training heeft gevolgd.


Wie heeft er baat bij deze training?

De training is toegankelijk voor: - installateurs die volledig nieuw zijn met Rosslare producten - bestaande Rosslare installateurs die meer kennis willen opdoen over AxTrax®NG (UltraLight) software en hardware - installateurs die een opfris cursus willen van de Rosslare producten


Voorwaarde bij deelname

Voor het volgen van deze training is geen vooropleiding nodig


Verhouding tussen theorie en praktijk

De training zal bestaan uit een mix van theorie en praktijk.
Er wordt gestart met uitleg van de productrange waarna een Rosslare systeem in de praktijk wordt aangesloten. Aansluitend worden de programmeermogelijkheden doorgenomen.