2N - Helios IP intercomsystemen

Tijd en Prijs
  Tijdsduur 1 dag  
  Tijd van 09u30 - 16u00  
  Prijs U betaalt ofwel € 79,00 voor deze opleiding ofwel betaalt u € 299,00 en krijgt u een nieuwe Helios IP Base unit twv. bruto € 638,00. Dit is een intercom buitenpost met kleurencamera en 1 of 2 drukknoppen (SIP2.0 protocol, ref. 10600040)  

Omschrijving

Tijdens deze training wordt het volledig productengamma van de Helios IP intercomsystemen uitgelegd. Eerst volgt er een commerciële presentatie met een productoverzicht (Helios IP Verso, Force, Safety, Uni en Vario) zodat u inzicht krijgt in de verschillende hardware en softwarecomponenten. Daarna wordt aan de hand van het praktisch aansluiten van een systeem ook de configuratie en de aansluitingen bekeken. Ook de integratie met beheersoftware zoals Genetec en Milestone wordt aangeraakt.


Doelstelling van de training

Het doel van deze opleiding is zowel commercieel als technisch. Het is de bedoeling dat u na deze opleiding alle componenten kunt samen stellen om een volledige aanbieding zelf te maken. Eveneens is het doel de in dienst stelling middels aansluitingen en programmatie van de Helios IP intercom systemen onder de knie te hebben.


Wie heeft er baat bij deze training?

Deze training is gericht op de installateur (onderhoud en installatie), maar ook op iedereen die te maken zal hebben met pre-sales of een systeem moet kunnen samenstellen. Daarnaast is het volgen van deze training aan te bevelen voor projectleiders in de beveiligingsbranche.


Voorwaarde bij deelname

U dient te beschikken over de volgende kennis en vaardigheden: • basiskennis van videobewakingssystemen en basiskennis IP • u kunt een IP adres instellen op uw Laptop en heeft een idee van videodefinities als Onvif, compressie enz …


Verhouding tussen theorie en praktijk

Deze training bestaat uit 50% praktijk (demonstraties) en 50% theorie (presentaties)