Vanderbilt ACT365 Toegangscontrolesysteem

Tijd en Prijs
  Tijdsduur halve dag  
  Tijd 0900 - 1300  
  Prijs 149,- per kit/deelnemer (ACT365 bestaande uit een ACT365 controller, een 1030e Mifare kaartlezer en een set van 10 ACT Mifare kaarten)  

Omschrijving

De training is bestemd voor installateurs die zelfstandig willen werken met het Vanderbilt ACT365 Cloud-gebaseerd toegangscontrolesysteem. Tijdens deze training worden de volgende onderwerpen behandeld: ACT365 hardware, ACT365 ACU, ACT365 kaartlezers , aansluitingen en bekabeling, ACT365 software configuratie, toevoegen van klanten en sites, configureren van ACU’s, configureren van deuren en deurgroepen, configureren van tijdzones, configureren van kaarthouder groepen, configureren van kaarthouders.


Doelstelling van de training

Na het volgen van deze training zijn de deelnemers in staat om een ACT365 toegangscontrole systeem zelfstandig in bedrijf te stellen, te beheren en te onderhouden. Met de juiste kennis van de producten bent u beter in staat om uw klant van het beste advies te voorzien en verlopen de installatie, configuratie en oplevering van het systeem een stuk eenvoudiger. Dit levert tijdwinst op en een professionele uitstraling naar uw klant.


Wie heeft er baat bij deze training?

De training is geschikt voor installateurs die nog nooit met ACT365 toegangscontrole hebben gewerkt en voor installateurs die meer kennis willen opdoen van het ACT365 toegangscontrolesysteem.


Voorwaarde bij deelname

Voor het volgen van deze training is geen voorkennis vereist. Enige algemene kennis van over toegangscontrole is wel een voordeel.


Verhouding tussen theorie en praktijk

De training zal bestaan uit een mix van theorie en praktijk. Er wordt gestart met uitleg van de productrange waarna een ACT365 systeem in de praktijk wordt aangesloten. Aansluitend worden de configuratiemogelijkheden doorgenomen.