Trainingen


Trainingsdata

Hieronder heeft u een overzicht van alle traingingen aan het SmartSD Training Institute.

U kunt meer informatie over de training verkrijgen door onderstaande links te gebruiken, of de PDF van een training te openen.

 • Risco Agility3 Advanced

  Agility 3 is een 2-weg draadloos alarmpaneel met Cloud functionaliteit en video verificatie bedoeld voor de particuliere en klein zakelijke markt.
  In deze training worden de flexibiliteit en de uitgebreide communicatiemogelijkheden van het alarmpaneel toegelicht en door de cursist zelf toegepast.
  Na volbrengen van deze training ontvangt u een certificaat van deelname.

  , op aanvraag: Wilrijk (BE)

  Meer Details
 • 2N - Helios IP intercomsystemen

  Tijdens deze training wordt het volledig productengamma van de Helios IP intercomsystemen uitgelegd. Eerst volgt er een commerciële presentatie met een productoverzicht (Helios IP Verso, Force, Safety, Uni en Vario) zodat u inzicht krijgt in de verschillende hardware en softwarecomponenten. Daarna wordt aan de hand van het praktisch aansluiten van een systeem ook de configuratie en de aansluitingen bekeken. Ook de integratie met beheersoftware zoals Genetec en Milestone wordt aangeraakt.

  24-01-2018: Breda (NL)

  Meer Details
 • Vanderbilt SPC Advanced

  De SPC alarmpanelen zijn gecombineerde inbraak/toegangscontrole panelen. Deze cursus is gericht op de inbraak, toegang en geavanceerde functionaliteiten van het SPC alampaneel. De verschillende componenten worden behandeld en bespreken de opbouw van het systeem aan de hand van diverse praktijkoefeningen.

  26-01-2018: Minervum 7118 - 4817ZN BREDA (nl)

  Meer Details
 • Vanderbilt ACT365 Toegangscontrolesysteem

  De training is bestemd voor installateurs die zelfstandig willen werken met het Vanderbilt ACT365 Cloud-gebaseerd toegangscontrolesysteem.

  30-01-2018: Wilrijk (voormiddag), 20-02-2018: Breda (voormiddag), 27-02-2018: Wilrijk (voormiddag)

  Meer Details
 • Risco Prosys Plus

  ProSYS PLUS is het nieuwste professioneel Grade 3 hybride systeem. Dit state of the art paneel biedt een exclusief aantal voordelen en functies op een single hardware platform met een uniek licentiesysteem. In deze training worden de flexibiliteit en de communicatiemogelijkheden en het licentiesysteem van het alarmpaneel toegelicht en door de cursist zelf toegepast. Iedere deelnemer ontvangt een ProSYS PLUS IP kit.

  31-01-2018: Breda (NL), 27-03-2018: Wilrijk (BE)

  Meer Details
 • Risco Lightsys Basis

  Lightsys is een professioneel hybride systeem met geïntegreerde video verificatie en Cloud functionaliteit.
  In deze training worden de flexibiliteit en de uitgebreide communicatiemogelijkheden van het alarmpaneel toegelicht en door de cursist zelf toegepast.
  Iedere deelnemer ontvangt een lightsys IP Kit of Lightsys draadloze kit.

  06-02-2018: Wilrijk (BE), 22-02-2018: Breda (NL)

  Meer Details
 • TCP/ IP Basis Technisch

  Deze training behandelt de basiskennis van TCP/IP netwerken. Tijdens deze training wordt de basistechniek behandeld die nodig is om een TCP/IP systeem te kunnen installeren. Wat is een IP adres? Wat is een subnetmask? Hoe is een netwerk opgebouwd?

  07-02-2018: Breda (NL), 08-02-2018: Wilrijk (BE)

  Meer Details
 • Lightsys Advanced /Home Automation / Vupoint

  Nadat de cursist de basis training heeft gevolgd gaan we in de Advanced Training dieper in op een aantal instellingen (Meldkamer / Cloud / Draadloos). 1 Week voor aanvang van de training kunnen de cursisten ook items doorgeven die tijdens de training in detail worden toegelicht. Ook maakt u kennis met de Domotica toepassingen met betrekking tot de Risco alarm panelen. Ervaar het gemak van instelling/configuratie en overloop samen met ons de talloze toepassingen welke de eindgebruiker extra comfort zullen bezorgen. Deze halve dag opleiding legt de voordelen van het systeem uit en omvat de volledige configuratie via de cloud. Voor deze opleiding heeft u reeds een paneel in de cloud wat voor deze training kan gebruikt worden alsook toegang tot de uw installer portal.

  08-02-2018: Breda (NL), 28-02-2018: Wilrijk (BE)

  Meer Details
 • Dahua Training

  In deze training wordt een overzicht gegeven van de Dahua product range en mogelijkheden.
  Toelichting van de range bestaande uit IP cameras , Netwerk recorders (NVR) , HDCVI cameras en HCVR recorders, als ook het Villa doorphone systeem .
  Naast het overzicht van de product range wordt er verder ingegaan op de basis instellingen van de NVR en HDCVR toestellen, hoofdinstellingen , netwerk instellingen en mail instellingen
  Bij de IP range gaan we ook verder in op de intelligente functies in cameras en recorders en de tracking functie op de Speed dome camera.
  Afsluiten doen we met het Video intercom systeem.

  21-02-2018: Breda (NL), 01-03-2018: Wilrijk (BE)

  Meer Details
 • Hikvision

  In deze training wordt een overzicht gegeven van de Hikvision product range en mogelijkheden. Toelichting van de range uit Slimme IP camera’s, analoge HD camera’s, speed domes, NVR’s, DVR’s en Video Management Software. Naast het overzicht van de product range wordt er verder ingegaan op de basis instellingen van de NVR en HDTVI toestellen, hoofdinstellingen , netwerk instellingen en mail instellingen. Bij de IP range gaan we ook verder in op de intelligente functies in camera’s en specifieke mogelijkheden van de Darkfighter en Lightfinder producten

  22-02-2018: Wilrijk (BE), 27-03-2018: Breda (NL)

  Meer Details
 • Inim Smartliving Basis

  De smartliving alarmpanelen zijn panelen die ook over een uitgebreide set home automation functies beschikken. De diverse modules, programmeermethoden en standaardinstallaties worden uitvoerig behandeld.

  27-02-2018: Breda (NL), 15-03-2018: Wilrijk (BE)

  Meer Details
 • Milestone Professional+

  Milestone Professional+ is het nieuwe en geavanceerde broertje van de klassieke Milestone Professional software. De installatie en configuratie van de nieuwe software zijn erg verschillend van de klassieke versie.

  28-02-2018: Minervum 7118 - 4817ZN BREDA (nl), 07-03-2018: Wilrijk (BE)

  Meer Details
 • Samsung Hanwha Techwin

  Het productengamma van Samsung Hanwha Techwin heeft in de afgelopen 6 maanden een enorme transitie door gemaakt. Samsung bevestigt hiermee opnieuw zijn positie als één van de belangrijkste A-brand leveranciers van videobewakingssystemen. Deze training geeft u een volledig overzicht van alle nieuwe productreeksen.

  06-03-2018: Breda

  Meer Details
 • Rosslare

  De training is bestemd voor installateurs die meer kennis willen opdoen over de Rosslare hardware en AxTrax®NG software. Na het volgen van deze technische training kunt u zonder veel problemen een Rosslare systeem installeren en bent u in staat een storing sneller te verhelpen.

  12-03-2018: Breda (NL), 20-03-2018: Wilrijk (BE)

  Meer Details
 • Inim Smartline Brandmeldtraining

  Tijdens deze hands-on training worden alle mogelijkheden van het systeem uitgebreid uitgelegd en gaat u de producten zelf aansluiten en programmeren. Bij deze cursus krijgt u gratis een complete conventionele brandmeldkit van Inim bestaande uit: een brandmeldcentrale, 2- 12V/7Ah accu’s, een 8 zone uitbreiding, 2 optische rookmelders inclusief sokkel, een busje testgas, een handmelder en een RS232 programmeerkabel

  13-03-2018: Wilrijk 1/2 dag : namiddag

  Meer Details
 • Inim Smartlink

  De Smartlink kiezer is veel meer dan een back-up GSM module. Het is naast een back-up van de telefoonlijn ook een stand-alone spraak-, SMS- , contact ID -, SIA IP kiezer die zelfs als alarmpaneel geconfigureerd kan worden. Tijdens deze training worden alle mogelijkheden besproken en worden enkele praktische oefeningen gemaakt.

  13-03-2018: Wilrijk - 1/2 dag : voormiddag

  Meer Details
 • Vanderbilt SPC Basis

  De SPC alarmpanelen zijn gecombineerde inbraak/toegangscontrole panelen. Deze cursus is vooral gericht op inbraak. De verschillende componenten worden behandeld en we bespreken de opbouw van het systeem aan de hand van vele praktijkoefeningen.

  20-03-2018: Breda (NL) - 2 dagen!, 22-03-2018: Wilrijk (BE) - 2 dagen!

  Meer Details